Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax denkt aan Mark Flekken, en twee andere keepers’

Ajax heeft drie doelmannen op haar shortlist gezet. De Amsterdammers willen voor het sluiten van de transfermarkt nog een extra keeper halen. Het gaat om Odysseas Vlachodimos, Mark Flekken en Ersin Destanoglu.

De Amsterdammers willen alleen toeslaan als zich een goede optie voordoet, schrijft de bekende Ajax-twitteraar Gerjan Hamstelaar. Scouts van Ajax zaten maandag op de tribune tijdens Besiktas – Sivasspor om Destanoglu te bekijken. De 21-jarige Turk, die 1.95 meter lang is, is ondanks zijn jonge leeftijd een vaste waarde bij de Turkse topclub. Hij speelde vorig seizoen al mee in de Champions League-duels tussen Besiktas en Ajax.

Destanoglu heeft nog een contract voor één seizoen in Istanbul, maar hij lijkt niet de eerste keus in de Johan Cruijff Arena. Vlachodimos prijkt bovenaan het lijstje. Eerder werd al gemeld dat Benfica niet geheel onwelwillend tegenover een transfer van de 28-jarige Griek zou staan. Ook Oranje-international Flekken staat op de shortlist.

Ajax beschikt momenteel over Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter. De eerste twee raken echter op leeftijd, terwijl Gorter in de strijd om de Johan Cruijff Schaal niet aan de verwachtingen kon voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *