Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

OFFICIEEL: Naci Ünüvar verruilt Ajax voor Turkse kampioen

Naci Ünüvar speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor het Turkse Trabzonspor. Dit hebben beide clubs vandaag bekendgemaakt via de digitale kanalen.

De verhuur is per direct en heeft een looptijd van één seizoen, tot en met 30 juni 2023. In de deal is geen optie tot koop opgenomen. Ünüvar ligt nog tot de zomer van 2026 vast in de Johan Cruijff Arena.

De behendige spelmaker, die zowel op tien als linksbuiten kan spelen, was het afgelopen seizoen smaakmaker bij Jong Ajax, maar wegens de volle bezetting in de aanvalslinie was de kans op speeltijd bij Ajax 1 gering. Ajax en Trabzonspor hebben daarom in goed overleg besloten dat Ünüvar zich het beste verder kan ontwikkelen bij de Turkse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *