Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV wil Oekraïner Viktor Tsygankov halen als vervanger van Gakpo’

PSV heeft haar vizier gericht op de Oekraïner Viktor Tsygankov bij een vertrek van sterspeler Cody Gakpo. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat het nog onzeker is of de vleugelspeler haalbaar is, die nog een contract voor een jaar heeft bij Dinamo Kiev. Het is daarnaast nog altijd onzeker of Gakpo vertrekt. Southampton zou volgens het Brabants medium nog altijd de belangrijkste kandidaat zijn om de vleugelspeler over te nemen, maar een akkoord is er nog niet.

Ook is het nog onduidelijk of Gakpo wel bij de wedstrijdselectie zit voor de wedstrijd tegen FC Volendam, die woensdagavond op de planning staat. De Eindhovenaren zetten in op een bedrag van vijftig miljoen euro, maar mogelijk staat PSV open voor onderhandelingen voor bedragen die iets lager uitvallen. Met een verkoop van Gakpo heeft PSV direct de hele financiële positie voor dit seizoen zeker gesteld en kan eveneens een acceptabel financieel resultaat worden bereikt schrijft het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *