Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Leicester aast op Orkun Kokcu, maar loopt blauwtje bij Feyenoord’

Het is goed mogelijk dat Youri Tielemans vandaag nog vertrekt met Leicester City. En in dat geval wil zijn werkgever toeslaan voor Feyenoorder Orkun Kokcu. Maar daar zullen ze volgens Dennis Te Kloese een blauwtje lopen. Volgens hem ‘zit Feyenoord inmiddels in de positie dat het ‘nee’ kan zeggen, en heeft hij daarom zijn telefoon niet eens meer bij zich vandaag’.

En als er nou vijftig miljoen op Kökçü geboden wordt? “Dan krijg je misschien nog wat zwakke knieën, maar dan moeten we er rustig naar kijken. Want dat ’tenzij’ of ‘als’, daar kan ik niet op reageren. Dat zou té avontuurlijk zijn.”

“Maar ik moet zeggen, het is wel een beetje moeilijk dat als er op andere grote marken nu nog gekke dingen gaan gebeuren, paniekaankopen.. Dan moet je daar als club bestand tegen zijn, maar in die positie hebben wij ons nu gemanoeuvreerd. Wij kunnen nu ‘nee’ zeggen tegen een aantal dingen”, aldus Te Kloese tot slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *