Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Louis van Gaal verrast met voorselectie van Oranje

Louis van Gaal heeft de voorselectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal. Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Andries Noppert, Pascal Struijk en Joey Veerman zijn daarin opgenomen. Voor hen is het de eerste keer.

Na de chaotische transferperiode gaat de blik weer op de aankomende interlandperiode. Het Nederlands elftal speelt op 22 september in Warschau tegen Polen en drie dagen later in Amsterdam tegen België. Van Gaal heeft in totaal 32 spelers opgenomen in de voorselectie voor de UEFA Nations League-duels met Polen en België. Op vrijdag 16 september maakt Van Gaal zijn definitieve selectie bekend.

Kijk hieronder naar alle namen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *