Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Orkun Kökcü nieuwe aanvoerder van Feyenoord

Orkun Kökcü is dit seizoen de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. Dit heeft trainer Arne Slot vandaag bekend gemaakt. Hij neemt de band over van de naar Utrecht-vertrokken Jens Toornstra.

“Kökcü is mijn aanvoerder voor dit seizoen”, vertelt Slot tegen de journalisten in de perszaal van Feyenoord. “Hij is een geweldige speler en had vorig jaar een enorm goed seizoen. Hij speelde de meeste wedstrijden in Feyenoord 1 en is een eigen speler.”

“Ik denk dat het voor hem ook heel goed kan zijn om een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten, door de aanvoerdersband nu te gaan dragen”, vervolgt Slot. “Vandaar die keuze. Gernot (Trauner, red.) is de nummer twee, samen hebben ze de overkoepelende dingen die bij het aanvoerderschap komen kijken.”

De keuze van Slot is redelijk opvallend, aangezien Kökcü nog nooit eerder de aanvoerdersband droeg bij Feyenoord. Bij alle wedstrijden van dit seizoen tot nu toe was Trauner nog de captain. Justin Bijlow was in het verleden ook regelmatig de aanvoerder van Feyenoord, maar de goalie heeft aangegeven dat hij de band liever niet draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *