Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Leeds United komt in de winter terug voor Cody Gakpo’

Leeds United wilde deze transferperiode toeslaan voor Cody Gakpo maar tot een deal kwam het niet. In de winter willen ze het nogmaals proberen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Gakpo leek in het absolute slot van de transferperiode nog te vertrekken naar Leeds, maar de aanvaller zette uiteindelijk zelf een streep door een transfer. Leeds neemt echter geen genoegen met een ‘nee’. Als het aan de Engelse club ligt, maakt Gakpo in de winter alsnog de overstap.

De Oranje-international is zelfs transfertarget nummer één voor Leeds. Romano voorspelt echter dat het niet makkelijk gaat worden voor The Peacocks, die concurrentie zullen krijgen van andere geïnteresseerde partijen.

Voor Gakpo speelde het WK ook een rol in zijn keuze om bij PSV te blijven. Bondscoach Louis van Gaal wees hem erop dat een transfer niet ideaal is, een aantal weken voor het mondiale eindtoernooi. De volgende transferperiode is echter pas na het WK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *