Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord is een gevaarlijke ploeg’

Morgen speelt Feyenoord in de Europa League een uitwedstrijd tegen Lazio Roma. En trainer Maurizio Sarri onderschat de Rotterdammers niet. Hij is met name onder de indruk van de technische kwaliteiten van de Rotterdammers.

“Het is een gevaarlijke ploeg. Ze stonden in een Europese finale en zijn erg goed begonnen aan de competitie. Ons doel is om een ronde verder te komen. We willen het liefst de play-offs ontlopen, en daarmee ook de afvallers uit de Champions League. De wedstrijd van morgen is erg belangrijk”, aldus Sarri tijdens de persconferentie. “De Europa League is loodzwaar, met vier wedstrijden per maand. Er is geen tijd om op adem te komen, maar ik zoek geen excuses.”

Een van de sleutelspelers van Lazio is Sergej Milinkovic-Savic en ook hij stond de pers te woord. Voor de middenvelder heeft de wedstrijd van morgen een speciaal tintje. “Ik las gisteren dat het mijn driehonderdste wedstrijd wordt. Ik kan me de eerste nog herinneren. Het is een mooie mijlpaal, waar ik blij mee ben.”

Maar liefst drie jaar lang scoorde Milinkovic-Savic niet meer in Europa. Zijn laatste Europese doelpunt was tegen Stade Rennais. “Het voelt raar dat ik al zo lang niet heb gescoord in Europees verband. Vorig seizoen hadden we een moeilijke groep en kreeg ik niet zoveel kansen als in de Serie A. In Europa wordt meer gefocust op het overleven van een ronde en draag ik minder bij in aanvallend opzicht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *