Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Mohamed Kudus is de nieuwe parel van Ajax’

Ajax verloor gisteren met 2-1 op bezoek bij Liverpool maar Mohamed Kudus kan terugkijken op een zeer mooi doelpunt dat van zijn voetb kwam. Dankzij hem kwamen de Amsterdammers snel terug in de wedstrijd.

De BBC: ‘Ajax wordt door bijzonder weinig clubs in het wereldvoetbal geëvenaard als het gaat om het opsporen van talent en de nieuwste parel lijkt de Ghanese aanvaller Kudus te zijn. De 22-jarige aanvaller werd sterk gelinkt aan een overstap naar Everton, maar Ajax blokkeerde de deal omdat het op het punt stond Antony te verliezen aan Manchester United. Ajax gelooft dat Kudus een belangrijke bijdrage zal leveren aan het seizoen – en vermoedelijk dat zijn waarde daardoor aanzienlijk zal toenemen. Het is dus bewezen. Hij was uitstekend in de 4-0 tegen Rangers in de openingswedstrijd van Ajax en zijn prachtige afronding op Anfield was een teken van de kwaliteit die de krachtige, vaardige aanvaller bezit.’

‘Ajax zal natuurlijk teleurgesteld zijn over het uiteindelijke resultaat, aangezien het minuten verwijderd was van een waardevol punt, maar ze zullen terecht het gevoel hebben dat ze genoeg hebben getoond om te geloven dat ze nog steeds vooruit kunnen komen’, sluit de Britse omroep af.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *