Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

VIDEO: Samenvatting AZ – Ajax (2-1)

Ajax heeft vanmiddag slechte zaken gedaan in de Nederlandse Eredivisie. Op bezoek bij AZ verloren de Amsterdammers namelijk met 2-1.

Ajax begon het duel goed en kwam na een minuut of 25 op voorsprong via Mohamed Kudus. Maar vlak voor rust zette AZ orde op zaken door Mees de Wit en Jens Odgaard. En zo gingen de Alkmaarders met 2-1 de rust in.

Na rust probeerde Ajax de gelijkmaker te maken maar wat de Amsterdammers ook probeerde de bal ging er niet in. Zelfs na negen minuten blessuretijd bleef het 2-1. Het is de tweede nederlaag voor Ajax in een week. Midweeks werd er met dezelfde cijfers verloren van Liverpool. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *