Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

VIDEO: Samenvatting PSV – Feyenoord (4-3)

PSV heeft vanmiddag prima zaken gedaan in de Nederlandse Eredivisie. In eigen huis wonnen de Eindhovenaren met 4-3 van directe concurrent Feyenoord.

Feyenoord schoot uit de startblokken en kwam al na drie minuten op voorsprong via Oussama Idrissi. Jarrad Branthwaite deed al snel wat terug voor PSV door uit een corner de 1-1 binnen te tikken. Cody Gakpo zorgde even later voor de voorsprong voor de Eindhovenaren en zelfs voor de rust werd het nog 2-2 via Danilo.

Na de rust werd het al na één minuut 3-2 via Guus Til. Orkun Kokcu maakte later via een afstandsschot de 3-3. Toch wisten de Rotterdammers die niet vast te houden. Verdediger Armando Obispo kopte de 4-3 binnen uit een hoekschop. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *