Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV-medewerkers in shock na vertrek John de Jong’

Het vertrek van technisch directeur John de Jong bij PSV zorgt voor een diepe crisis bij de club. Binnen de club wordt er namelijk geschokt gereageerd op zijn vertrek.

De aankopen van de td waren zeker niet allemaal een schot in de roos, maar hij werd achter de schermen wel heel erg gewaardeerd. Men vond De Jong aimabel, integer en fatsoenlijk en hij loog bijvoorbeeld nooit, in tegenstelling tot zijn voorganger (en de huidige algemeen directeur in Eindhoven) Marcel Brands.

“Dat maakt dat het vertrek van De Jong diepe sporen nalaat binnen PSV, waar velen op de werkvloer met ontsteltenis hebben gereageerd op de actie van de raad van commissarissen en de reactie van de directie bij monde van Marcel Brands”, schrijft Voetbal International op maandagavond. “Dat heeft dus vooral te maken met de mens De Jong en zijn werkwijze. Manager voetbalzaken Jan Vennegoor of Hesselink wilde bijvoorbeeld solidair zijn en ook opstappen, maar De Jong overtuigde hem te blijven.”

Hoe nu verder? “Brands zal straks een nieuwe technisch directeur moeten benoemen. Hoewel Frank Arnesen door de rvc als kandidaat werd gezien en hij ook is gepolst, gaf Brands aan dat de Deen het niet wordt. PSV zou het voorlopig intern kunnen oplossen met Vennegoor of Hesselink, maar ook met hoofd opleiding Ernest Faber, die ambities in die richting heeft.”

“Maar eerst moet de algemeen directeur het vertrouwen binnen de club zien te herstellen”, aldus het blad. “Want het vertrek van De Jong heeft PSV niet alleen in een diepe bestuurscrisis gestort, het heeft er ook voor gezorgd dat het vertrouwen in de clubleiding en de rvc op dit moment volledig weg is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *