Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax had Lucas Ocampos niet moeten huren van Sevilla

Ajax heeft een fout gemaakt met het huren van Lucas Ocampos. Dit is de mening van oud-voetballer en huidig analist Marciano Vink. Hij vindt dat de Amsterdammers gewoon de jeugd de kans hadden moeten geven.

“Ocampos werd gehaald, terwijl je daarachter Van Axel Dongen en Sontje Hansen hebt”, begint Vink bij Voetbalpraat op ESPN. “Zij gaven in de media eigenlijk al aan: Wij zijn er klaar voor, we staan te trappelen om aan te sluiten bij het eerste elftal. Je geeft eigenlijk een signaal af aan Jong Ajax. Spelers als Ünüvar, aanvallers en middenvelders, weten nu dat de kans om het eerste elftal te halen bijna minimaal is.”

Vink stelt dat de Argentijn nog moet bewijzen een meerwaarde te zijn voor het elftal. “Wat heeft Ocampos dan laten zien dat je nu al kunt zeggen: In de Champions League heeft hij zijn meerwaarde. Ik heb het niet gezien en niemand in het stadion heeft het nog gezien… Ik weet niet of Ocampos een meerwaarde is, dat zal hij nog moeten bewijzen.”

“Maar je weet wel wat een Sontje Hansen en een Van Axel Dongen kunnen, omdat je die al acht of negen jaar in de opleiding hebt. Geef die jongens dan een kans””, vervolgt Vink. “Waarom moet er dan in zoveel paniek een Ocampos gehaald worden? Terwijl er twee jongens staan te trappelen om aan het eerste elftal te snuffelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *