Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Manchester United komt terug voor Cody Gakpo’

Manchester United komt volgend jaar terug voor PSV-aanvaller Cody Gakpo. Hier maakt het medium Forbes melding van.

Hij stond afgelopen zomer al op de radar van United, dat een persoonlijk akkoord bereikte met de negenvoudig international. PSV ontving echter nooit een formeel bod. Dat had alles te maken met Antony. Aanvankelijk dachten The Mancunians zowel de Braziliaan van Ajax als Gakpo te kunnen betalen, toen hun prijskaartjes op respectievelijk 55 miljoen en 30 miljoen euro werden geschat. Doordat Antony veel duurder bleek, bekoelde de interesse in Gakpo.

Toch volgde Manchester United de slotdagen van de zomerse transferperiode met argusogen. Volgens Forbes heerste er op Old Trafford de nodige spanning doordat Southampton en Leeds United werk maakten van de 23-jarige Gakpo. De Nederlander besloot bij PSV te blijven, in de wetenschap dat Ten Hag vermoedelijk voor hem terugkomt.

Gakpo lijkt niet teleurgesteld te worden. Zijn sterke start van het seizoen, voor zowel club als land, maakt het aannemelijk dat United in de nabije toekomst alsnog een deal zal proberen te sluiten, schrijft het medium. De kans dat het bestuur instemt met een transfer is groter nu Tyrell Malacia, Lisandro Martínez en Antony zich moeiteloos lijken aan te passen sinds hun overstap uit de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *