Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax wacht nog op veertig miljoen euro van FC Barcelona’

Ajax moet nog tientallen miljoenen euro’s ontvangen van FC Barcelona. Naar verluidt gaat het om veertig miljoen dat nog openstaat wat betreft de transfers van Frenkie de Jong en Sergino Dest.

Catalaanse media melden onder meer dat Ajax nog 32 miljoen euro krijgt voor de transfer van De Jong, die destijds werd verkocht voor 85 miljoen euro aan Barcelona. Ook voor Dest staat nog een bedrag van tien miljoen euro open. Dat de transfers in termijnen worden betaald is heel normaal, maar de transfer van de oud-Ajacieden zijn niet de enige posten die nog openstaan bij de Catalanen.

Zo moet Barcelona nog 52 miljoen euro overmaken naar Manchester City, dat Ferrán Torres voor in totaal 55 miljoen euro verkocht aan de Spanjaarden. Dat bedrag moet binnen twee jaar worden overgemaakt. Ook Juventus heeft nog een openstaande rekening van 36 miljoen euro staan voor Miralem Pjanic. Daarnaast heeft Liverpool nog recht op veertien miljoen voor Philippe Coutinho. Tevens maakte Barcelona maar liefst 656 miljoen euro aan salarissen over aan spelers. Dat blijkt uit het jaarverslag van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *