Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Vraagtekens bij Feyenoord in aanloop naar duel met NEC’

Feyenoord speelt zondag in de Eredivisie tegen NEC. En waar Orkun Kokcu naar alle waarschijnlijkheid wel gewoon in actie zal kunnen komen geld dit niet voor Quilindschy Hartman. Ook de inzetbaarheid van Patrik Walemark is een vraagteken.

De twintigjarige linksback is ziek en is daardoor niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen NEC. “Hartman is begin van de week ziek geworden en Patrick Wålemark is ziek teruggekomen”, vertelde Slot op de persconferentie. “Die stonden vandaag niet op het trainingsveld. Hartman is er zondag niet bij. Patrick heeft zich vanmorgen ziek gemeld, dus het zal moeten blijken hoe dat eruit gaat zien.”

Slot heeft verder de beschikking over een fitte spelersgroep. Kökcü keerde weliswaar eerder terug vanuit Turkije vanwege een blessure, maar die lijkt niet dusdanig ernstig dat de Feyenoord-aanvoerder niet in Nijmegen kan starten. Bij NEC keert Oussama Tannane na ziekte weer terug binnen het elftal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *