Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Binnenkort kans op een basisplaats voor Lorenzo Lucca’

Ajax-trainer Alfred Schreuder is zeer tevreden over de ontwikkeling van spits Lorenzo Lucca. Hij sluit dan ook niet uit dat hij eerdaags aan de aftrap verschijnt bij de Amsterdammers.

Een dag voor de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Napoli (21.00 uur) werd Schreuder door een Italiaanse verslaggever gevraagd naar de situatie van Lucca. “We zijn heel blij met zijn ontwikkeling”, sprak de Ajax-trainer positieve woorden.

“Lucca doet het goed”, gaat Schreuder verder. De Italiaan (22) viel drie keer in tijdens een Eredivisie-wedstrijd en scoorde in twee optredens voor Jong Ajax al drie keer. “Hij is nog jong en vooral tegen AZ viel hij goed in. We hebben alleen meer spitsen.”

“Nu komt hij regelmatig van de bank. maar als hij zich zo blijft ontwikkelen is er een kans dat hij in de komende weken of maanden in de basis staat”, aldus Schreuder. “Hij geeft iets speciaals aan het team. Hij is lang, goed in de lucht en een vechter.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *