Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Roy Keane haalt uit naar ‘respectloze’ Ten Hag

Manchester United kreeg gisteren een ongekend pak slaag van stadsgenoot Manchester City. Het werd 6-3 en de mannen van manager Erik ten Hag kregen voetballes. Cristiano Ronaldo kreeg in deze wedstrijd geen speeltijd en voormalig voetballer Roy Keane begrijpt daar maar niets van.

Ten Hag verklaarde na afloop waarom hij Ronaldo geen speeltijd gunde: “Ik wilde hem, uit respect voor Cristiano zelf en vanwege zijn grote carrière, niet binnen de lijnen brengen. Daarnaast was het belangrijk dat ik Martial kon brengen, want hij heeft de minuten nodig na zijn blessure.”

Keane noemt de actie van Ten Hag ‘respectloos’. “Ronaldo had best kunnen spelen, want ze werden sowieso al afgemaakt door City. Het gaat de trainer om drukzetten, het nieuwe toverwoord in het voetbal… Drukzetten boeit me niet als hij me 20 of 25 goals geeft. Afgelopen seizoen was hij clubtopscorer en ook toen zette hij niet veel druk. Dit seizoen hebben ze al drie competitiewedstrijden verloren!”

“Ik heb nog nooit een probleem gehad met een aanvaller die twintig tot 25 goals maakt. Al rennen ze nooit terug, het maakt niet uit”, aldus Keane. Micah Richards haakt bij Sky Sports in: “Je weet dat Manchester City het passen gaat domineren. De trainer dacht voor de wedstrijd waarschijnlijk: ik ga spelen met spelers die veel intensiteit in de wedstrijd leggen…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *