Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Opmerkelijk dat Feyenoord nog steeds bovenin staat’

Feyenoord staat in de competitie om drie punten achter koploper AZ en overwintering in de Europa League lonkt. Een goede prestatie van de Rotterdammers , maar toch zijn er een aantal vraagtekens bij De Stadionclub.

“Feyenoord heeft een aantal problemen”, reageert commentator Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. “Het grootste probleem is dat er van de elf spelers die speelden in de finale van de Conference League, er nog vier over zijn. Dan moet je een team gaan bouwen en blijkt nu langzaam dat dat qua kwaliteit toch niet allemaal even goed te vervangen is geweest.”

Vooral de bezetting van het middenveld blijft een pijnpunt bij Feyenoord. “Wie is de vervanger van Aursnes als het gaat om het bewaken van het middenveld? Die is er simpelweg niet. Timber – een dure aankoop – moet toch op z’n tenen lopen om elke week het niveau te halen”, aldus Elshoff, die ook Orkun Kökcü en Sebastian Szymanski niet in die rol ziet. Mats Wieffer evenmin. “Die komt van Excelsior over en is niet geslaagd bij Twente.”

Elshoff vervolgt: “Je zag het gisteren weer – en Feyenoord maakt er ook helemaal geen geheim van: dit is de reden dat ze Zerrouki hadden moeten halen.” Zijn conclusie is dan ook helder: “Als je kijkt hoe het er nu voor staat, is het een klein wonder dat Feyenoord nog bovenin staat. Het is een compleet nieuwe ploeg, met een aantal spelers die vanuit de laatste seizoenen niet gewend zijn om veel wedstrijden te spelen. Daar kun je ook niet van verwachten dat ze wekelijks op niveau presteren. Er zijn er maar een paar die een directe versterking zijn geweest, zoals Hancko.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *