Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

De beste tips voor wedden op voetbal

Net zoals bij een sportwedstrijd zelf, is er bij het wedden op voetbal nooit zeker wat de uitkomst zal worden. Er zijn echter wel enkele gouden regels waar je je altijd aan dient te houden. In het onderstaande stuk lees je een aantal tips die jou kunnen helpen met het juist inzitten van je geld bij het wedden op voetbal.

Discipline is de sleutel tot succes

Een van de belangrijkste regels bij het gokken in algemene zin is dat je niet meer moet inzetten dan wat je kunt veroorloven om te verliezen. Deze regel geldt exact hetzelfde bij voetbalweddenschappen. Hierbij is van belang dat je ten alle tijden je hoofd koel moet houden, logisch dient te denken en je discipline ook behoudt als de resultaten wat tegenvallen.

Mochten die resultaten tegenvallen is het zaak om niet in één van de belangrijkste valkuilen te trappen. Deze valkuil is namelijk om grote inzetten te plaatsen op het moment dat er resultaten tegenvallen, met als doel om het verloren geld gelijk weer terug te winnen. Deze strategie werkt in de praktijk helaas zelden en vaak heeft dit zelfs een averechts effect. Dit is echt één van de grootse fouten die amateurgokkers maken door dan te veel met emotie te spelen en te geforceerd de verliezen weer zo snel mogelijk goed te maken. Een veel betere strategie en tactiek is om geduld te bewaren, goed je huiswerk te doen en rustig stapje voor stapje met kleinere, goed overwogen inzetten, je geld weer terug te winnen.

Meten is weten

Veel mensen denken dat gokken en wedden alleen loont voor mensen die ‘veel geluk’ hebben. Uiteraard kunnen recreatieve gokkers zo nu en dan een schot in de roos hebben met een bepaalde gok. Toch zijn zaken zoals onderzoek doen, kennis opbouwen en veel tijd erin stoppen belangrijke facetten die een professionele gokker onderscheidt van een amateur. Pas je die facetten als amateur gokker zelf toe, is de kans groot dat je meer succes haalt met voetbalwedden.

Er zijn massa’s bookmakers en websites online beschikbaar waar een enorme bron aan informatie beschikbaar is. Van het laatste nieuws, geschiedenis, transfernieuws tot belangrijke statistieken. Neem dit serieus en stop er tijd in, om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken voor je daadwerkelijk een weddenschap aangaat.

Het kan ook een slimme zet zijn om jezelf te specialiseren in een bepaald team of een bepaalde competitie. Bookmakers hebben de meeste belangen bij de grote competities en toernooien, zo laten ze soms bij de lagere of minder bekende competities wat steekjes vallen. Door je juist te verdiepen in een competitie die wat minder bekend is en je deze echt gaat volgen, kan je deze kennis hoogstwaarschijnlijk in je voordeel gebruiken. Zorg dat jij de expert wordt, en tel uit je winst!

Sla je eigen gokactiviteiten op

Het klinkt niet heel aantrekkelijk en het wordt door niet heel veel gokkers gedaan, maar als je regelmatig gokt kan het slim zijn om je eigen gokactiviteiten bij te houden. Hou voor jezelf bij, in een lijstje bijvoorbeeld, hoeveel wedstrijden je wint en verliest. Analyseer bij welke soorten weddenschappen je de beste resultaten behaald.

Als gokker heb je tegenwoordig vrijwel altijd een account nodig om te wedden. Zo’n account is handig aangezien de online bookmakers of gok-apps automatisch ook je gokgeschiedenis bewaren. Bundel dit voor jezelf in een eenvoudige spreadsheet, analyseer dit en doe er je voordeel mee. Al met al maak je grotere kans als je bovenstaande tips gaat toepassen in de praktijk bij je voetbalweddenschappen. Verliezen hoort erbij, maar door goed onderzoek te doen en logisch te denken is de kans groot dat je op de langere termijn meer successen kan behalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *