Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Earnest Stewart gelinkt aan Feyenoord’

De naam van Earnest Stewart zoemt rond in De Kuip. Dit weet Voetbal International te melden. Hij is momenteel algemeen directeur bij de Amerikaanse voetbalbond, nadat hij eerder technisch directeur was bij AZ en Philadelphia Union. Of de Nederlandse Amerikaan daadwerkelijk bij Feyenoord aan de slag gaat, is de vraag. De kans is groter dat de Rotterdammers geen technisch directeur meer aanstellen, maar een manager technische zaken die verantwoordelijkheid aflegt bij directeur Dennis Te Kloese.

De Feyenoord-directeur verwacht snel duidelijkheid te geven. “Voor de winterstop. We zijn echt aan het kijken. Doordat we afgelopen zomer zo veel hebben gedaan, wilden we eerst het stof laten neerdwarrelen om pas daarna te kijken wat het beste is voor de club. Wie is nou de beste kandidaat met de beste karakteristieken om de beste invulling te geven aan het sportieve beleid?”

“Eén van de beste beslissingen van Frank (Arnesen, red.) was de aanstelling van Arne Slot. We hebben zijn contract intussen verlengd. Dan lijkt het me logisch dat we iemand vinden die bij hem past, zodat we de continuïteit voor de langere termijn goed kunnen bewaken”, besluit Te Kloese.

Stewart werd in februari nog gezien als de voornaamste kandidaat om Nico-Jan Hoogma op te volgen als directeur topvoetbal bij de KNVB. Sindsdien bleef het echter stil rond de 53-jarige oud-prof van VVV-Venlo, Willem II, NAC Breda en D.C. United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *