Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord krijgt concurrentie van Marc Overmars’

Feyenoord krijgt concurrentie in de strijd om de Uruguayaanse spits Thiago Nicolás Borbas Silva (20). Marc Overmars de technisch directeur van Royal Antwerp wil hem namelijk naar ‘De Bosuil’ halen. Dit weet het medium 1908 te melden.

Feyenoord zat afgelopen zomer achter Borbas aan, maar bereikte geen akkoord met River Plate Montevideo over de transfersom. De Rotterdammers schakelden vervolgens door naar Santiago Gimenez, die net als Danilo in De Kuip neerstreek. Wel houdt Feyenoord nog altijd zijn ogen open voor een derde spits en op het schaduwlijstje prijkt ook Borbas.

Belgische bronnen melden nu aan 1908.nl dat ook Overmars op Borbas jaagt. De voormalig technisch directeur van Ajax zou de 1.86 meter lange aanvaller meermaals hebben bekeken en overtuigd zijn geraakt. Antwerp beschikt dankzij de steenrijke eigenaar Paul Gheysens vermoedelijk wel over de financiële middelen om hem los te weken in zijn geboorteland. Hij heeft nog een contract tot eind 2023 bij het Uruguayaanse River Plate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *