Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Justin Bijlow spreekt duidelijke taal over WK-kansen

Justin Bijlow begin moeizaam aan het seizoen maar de laatste weken zit er een stijgende lijn in. Het doel is dan ook dit vast te houden en de rest van het seizoen te gaan vlammen.

Het doel is duidelijk: mee naar Qatar, als nummer één. “Ik doe zelf keihard mijn best. Als ik goed presteer, zit ik er over drie weken vanzelf bij als het goed is”, vertelt de sluitpost aan De Telegraaf.

“Nee, ik heb geen apart contact met Frans Hoek (keeperstrainer Oranje, red.) of andere leden van de staf. Dat hoeft niet. Ik ben pas een dag in Zeist geweest om te testen en om met penalty’s bezig te zijn. Dat was prima. Ik moet echt gewoon hier presteren”, weet Bijlow.

De Feyenoord-doelman is wel opgenomen in de voorselectie voor het WK. Ook Jasper Cillessen (NEC), Remko Pasveer (Ajax), Andries Noppert (sc Heerenveen) en Mark Flekken (SC Freiburg) maken nog kans op deelname aan de eindronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *