Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Schmidt onder de indruk van oud-Ajacied: ‘Hij tovert altijd iets uit zijn hoed’

Benfica is onder de nieuwe trainer Roger Schmidt goed op dreef en kan zich zelfs vanavond al plaatsen voor de knockout-fase in de Champions League. De trainer hoopt dat David Neres zich wederom kan onderscheiden bij de Portugese topclub.

De ex-Ajacied schittert dit seizoen bij de Portugese grootmacht. Tot op heden is hij al goed voor vijf goals en zes assists in veertien officiële wedstrijden. “David is natuurlijk een belangrijke speler voor ons”, aldus Schmidt op de persconferentie in aanloop naar Juventus-thuis. “Hij speelde uitstekend tegen Porto. Toen hij erin kwam, kregen we kansen. Hij was sterk in de een tegen een.”

“Hij krijgt het altijd voor elkaar om iets uit zijn hoed te toveren”, vervolgt de Duitse oefenmeester, die dolgraag wil overwinteren in de Champions League. “In Turijn hadden we het moeilijk, maar toen we eenmaal in ons ritme kwamen, speelden we goed. Alles is nog mogelijk. Ja, we hebben aan één punt genoeg, maar we gaan voor de winst. We willen ook in het nieuwe jaar in de Champions League spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *