Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Hij is één van de zwakste spelers van Ajax’

Analist Johan Derksen ergert zich groen en geel aan het spel van Ajax-speler Daley Blind. “Ik heb me in die wedstrijd tegen RKC verschrikkelijk aan die jongen zitten ergeren”, begint Derksen aan tafel bij Vandaag Inside.

“Die Daley Blind werd getackeld, maar die arrogantie dan… Van hey broekie kijk even uit, je gaat mij niet tackelen.”

“En dan zo’n houding. Eerst tegen zo’n speler, dan tegen de scheidsrechter, dan tegen de grensrechter en dan in de pauze weer tegen de scheidsrechter”, somt een geïrriteerde Derksen op. “Denkt Blind dat hij Onze Lieve Heer is ofzo? Hij is op het ogenblik één van de zwakste spelers van Ajax”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *