Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Kritiek op Xavi Simons: ‘Teveel show boating’

Voormalig Arsenal-veredediger Martin Keown is niet zo onder de indruk van Xavi Simons. Hij vind dat het jonge talent nog te veel doet aan ‘showboating’. Hij vindt dat hij te graag in de schijnwerpers wilt staan en dit kan later in zijn loopbaan een probleem gaan worden.

Hij zit in die fase dat hij soms een beetje aan showboating doet. Hij probeert ervoor te zorgen dat de ogen op hem gericht zijn. In plaats van te doen wat nodig is om voorbij een speler te komen of ruimte te creëren. Dat is een verandering”, vertelt de kritische Keown bij BT Sport.

“Hij is bij Barcelona en bij PSG geweest. Hij is in feite uitgeleend, zou je kunnen zeggen”, vervolgt de voormalig Arsenal-verdediger over Simons. “Er is een clausule dat hij terug kan. Ik denk dat hij verwacht terug te keren. Hij heeft veel persoonlijkheid en dit wordt een grote avond voor hem”, doelt Keown op het Europese treffen met Arsenal. “Hij zal dit als een podium zien. Arsenal moet hem uit de wedstrijd houden en ervoor zorgen dat hij het spel niet kan controleren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *