Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Cody Gakpo in de winter voor een fooi weg bij PSV’

Volgens het Engelse medium The Express heeft Manchester United nog altijd niet Cody Gakpo uit haar hoofd gezet. En bovendien zouden The Red Devils te horen hebben gekregen dat hun doelwit voor een fooi (voor Premier League-begrippen) op te halen is: 25 miljoen pond, wat omgerekend neerkomt op zo’n 29 miljoen euro.

Gakpo deed begin september een boekje open over de transferbeslommeringen in de zomer: “Manchester United meldde zich al vroeg, daar waren we een beetje op aan het wachten. Het kwam steeds dichterbij en de signalen werden steeds positiever. Dan denk je van, oké, het zou wel eens die kant op kunnen vallen. De hele transferperiode heb ik daar naartoe gewerkt, maar uiteindelijk vervaagde die optie.”

De linksbuiten gaf toe dat hij overlegd had met Louis van Gaal, de bondscoach van het Nederlands elftal: “Zijn advies was duidelijk, dat ik mijn gevoel moest volgen. Van Gaal zei wel dat een overstap nu niet ideaal zou zijn, omdat je ergens anders terecht komt en daar ook moet wennen. Dat was ik ook wel met hem eens. Dan voelt het een beetje gehaast of zo. Zo’n stap op het laatste moment was niet fijn geweest voor PSV en ook niet voor mezelf. Uiteindelijk zet je alle opties op een rij en toen viel de keuze op PSV. Ik ben blij dat ik bij mijn ‘cluppie’ kan blijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *