Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Kritiek neemt toe bij Feyenoord op Braziliaanse goalgetter’

Danilo schoot dit seizoen uit de startblokken bij Feyenoord en maakte de ene goal na de andere. Inmiddels is de productie iets gestagneerd. Afgelopen donderdag kreeg hij nog de kans tegen Sturm Graz maar een goal kwam er niet.

Het spel van de Braziliaanse spits kon clubicoon Willem van Hanegem niet bekoren. “Hij heeft een kans of 4 om zeep geholpen. Hij is een goede spits, maar wat hij die driekwartier aan het doen was dat begreep ik niet zo goed.”

Van Hanegem was überhaupt niet onder de indruk van het spel van de Rotterdammers. In de podcast van het Algemeen Dagblad geeft hij zelfs toe dat hij in in de tweede helft de binnenkant van zijn ogen ging bekijken. De 78-jarige oud-voetballer keek de volgende ochtend was hij gemist had. “‘Ik dacht dat het fout zou gaan na al die gemiste kansen. Ik heb het helaas niet gedroomd.”

De Kromme zoekt een verklaring voor het tegenvallende spel van de Rotterdammers. “Ze moeten nog aan elkaar wennen volgens de trainer. Want ze komen overal vandaan. Ik begrijp dat niet. Als dat het probleem is, is het toch niet logisch dat je al die spelers koopt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *