Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax op volle oorlogssterkte naar Glasgow

Ajax heeft vandaag de 23 namen bekendgemaakt die afreizen naar het Schotse Glasgow voor het treffen met Rangers FC. De meest opvallende naam in de selectie is Ahmetcan Kaplan. Met zijn terugkeer is de selectie van trainer Alfred Schreuder weer helemaal compleet.

De negentienjarige Kaplan werd afgelopen zomer overgenomen van Trabzonspor. Nog voor hij zijn eerste minuten voor Ajax had gemaakt, raakte hij eind september echter al geblesseerd. Een maand lang moest hij toekijken, maar komende dinsdag zal hij dus voor het eerst weer bij de selectie zitten.

Behoudens Mohamed Ihattaren – die mogelijk helemaal niet meer terugkeert bij Ajax – is de ploeg nu dus weer compleet. Dat betekent slecht nieuws voor jeugdspelers als Youri Regeer en Youri Baas. Zij mochten bij eerdere Champions League-duels wel aan het echte werk ruiken, maar voor hen is nu dus geen plek meer.

Volledige selectie

Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Remko Pasveer
Jurriën Timber
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Daley Blind
Jorge Sánchez
Lisandro Magallán
Edson Álvarez
Davy Klaassen
Kenneth Taylor
Mohammed Kudus
Florian Grillitsch
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Dusan Tadic
Lucas Ocampos
Lorenzo Lucca
Steven Berghuis
Francisco Conceição

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *