Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Frenkie de Jong zal ook na het WK niet luisteren naar aanbiedingen’

Frenkie de Jong is beslist niet van plan om zijn droomclub FC Barcelona te verruilen voor een ander avontuur. Hij zal dan ook niet luisteren naar aanbiedingen na het WK in Qatar. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

De Jong heeft een bizarre transferzomer achter de rug, waarin vrijwel elke dag een nieuw hoofdstuk werd toegevoegd aan de soap rond hem, Barcelona, Manchester United en later ook Chelsea. De 25-jarige middenvelder overwoog echter nooit om te vertrekken. Ook in de komende transferperiode, die loopt van 1 tot en met 31 januari, zal De Jong niet naar aanbiedingen van andere clubs luisteren, weet SPORT.

De Jong is gelukkig, zeker nu hij zijn basisplaats terug heeft, en is vastbesloten om dit seizoen een prijs te winnen met Barcelona. Toch houdt men in Catalonië nog een slag om de arm. Als de financiële problemen in Camp Nou aanhouden, een club als Chelsea of Bayern München zich meldt met een astronomisch bod en Barça hem naar de uitgang duwt, is een transfer ook niet helemaal uitgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *