Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Arne Slot krijgt nu te maken met serieuze tegenwind’

Feyenoord ging midweeks met 1-0 onderuit tegen Sturm Graz. Overwintering in de Europa League word nu een moeilijk verhaal voor de Rotterdammers. De fans waren onstemd en voor het eerst moest trainer Arne Slot het ook ontgelden.

”Het is wel een item aan het worden, maar je moet het niet te groot maken”, reageert Feyenoord-watcher Mikos Gouka op de kritische geluiden van supporters. ”Na de wedstrijd in Graz kreeg ik een aantal mensen op mijn dak die het over Slot Out hadden. Dat slaat natuurlijk nergens op. Je mag best kritisch kijken waarom bepaalde spelers niet spelen. Slot krijgt nu te maken met wat zijn voorgangers ook hadden” wanneer Danilo niet scoort had hij Gimenez moeten opstellen, Hancko op links, Hancko in het centrum, Geertruida op zes of rechtsback. Iedereen gaat daar een mening over vormen.”

”De kritiek op Slot komt ook vanwege een uitspraak dat er maar twee spelers zijn die er echt bovenuit steken”, vervolgt de journalist in de podcast van het Algemeen Dagblad. ”Hij noemde geen namen, maar in zijn ogen zijn dat Trauner en Kökcü. De rest is eigenlijk inwisselbaar. Ik denk inmiddels dat Hancko daar ook bijhoort en Bijlow natuurlijk. Voor de rest maakt het eigenlijk niet zo gek veel uit wie je opstelt. Aan het eind van de rit is het wel handig als je naar een vaste elf gaat toegroeien. Dat moet straks gebeuren in de winterstop.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *