Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Frank de Boer wil nog niets weten van terugkeer als trainer

Frank de Boer heeft nog helemaal geen intentie om terug te keren als trainer. Dit liet hij weten in een interview met Het Parool. Ook weet hij niet of het er ooit nog van zal komen.

“Ik twijfel nu geen seconde om terug te keren”, vertelt De Boer in gesprek met de ochtendkrant. “Ik weet zeker als je me op het veld zet met een groep goede spelers, dan word ik gelijk enthousiast. Ik vind alleen dat het trainersvak zo omgeven is met negativiteit. Dat is voor mij echt het ergste. Al die randzaken vreten energie, negatieve energie. Door die negativiteit geef je juist de goede jongens in je selectie minder aandacht.”

Ook liet De Boer weten dat hij enkele problemen kende tijdens zijn periode als bondscoach. De Nederlander stond voor de groep bij Oranje tijdens het EK 2020, toen het Nederlands elftal al vroeg werd uitgeschakeld door Tsjechië. “Ik kende toen problemen met beschikbaarheid en belastbaarheid van de spelers. Ik denk dat Louis van Gaal daar nu aan het einde van het jaar al helemaal mee te maken gaat krijgen.”

De Boer zag in zijn omgeving wel een coach die na lange tijd weer aan de slag ging. Phillip Cocu is een goede vriend en die ging onlangs aan de slag bij Vitesse. “Ik heb hem pas een appje gestuurd na zijn eerste zege. Ik hoop dat hij in Arnhem de tijd krijgt die elke trainer nodig heeft. Ik hield wel even mijn hart vast toen het in de eerste wedstrijden bij Vitesse ook niet helemaal goed ging.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *