Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Perr Schuurs kan Torino verlaten voor Spaanse top’

Perr Schuurs verruilde Ajax afgelopen zomer voor een avontuur bij Torino en doet het daar uitstekend. Zo goed zelfs dat hij op de radar is verschenen van Atletico Madrid. Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo melding van.

Volgens de krant heeft Atléti stevige concurrentie om de handtekening van Schuurs, die bij de tweede club van Turijn nog een contract heeft tot 2026. Volgens de Spaanse krant is Liverpool, dat afgelopen zomer ook al interesse in hem zou hebben gehad, ook nog steeds erg gecharmeerd van de verdediger.

Volgens Mundo Deportivo is Atletico-trainer Diego Simeone onder de indruk van de verdedigende én voetballende kwaliteiten van Schuurs. ‘Met een lengte van 1.91 meter is hij een moderne centrale verdediger’, analyseert het. ‘Hij is snel, leest situaties goed, is krachtig in de lucht én in duels’, somt de krant op. ‘Maar hij durft ook van achteruit in te dribbelen en met ruimte in zijn rug te verdedigen’, vervolgt het lovend.

Simeone zou de achterhoede van zijn elftal de komende tijd willen renoveren, verwacht de krant. Waar zijn elftal in de laatste jaren vaak kon leunen op een nauwelijks te passeren defensie, krijgt het dit seizoen tot nu toe gemiddeld één tegentreffer per competitiewedstrijd te verstouwen. In vijf Champions League-duels incasseerde Atletico zelfs zeven tegentreffers, waardoor het zich met nog een groepswedstrijd te gaan al niet meer kan plaatsen voor de laatste zestien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *