Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

SAMBA in De Kuip! ‘Nergens in de wereld vind je deze sfeer’

Quilindschy Hartman kwam gisteren bij Feyenoord als invaller in het veld en beloofde een mooie avond. Hij gaf de pass waaruit Santiago Gimenez uiteindelijk de enige en winnende treffer van de avond maakte.

Hij stond ook op het veld tijdens de deceptie in Rome na de eerste groepswedstrijd (4-2). Volgens de linksback was de prestatie van donderdag dan ook tekenend. ”Na een lastige wedstrijd in Rome hebben we vandaag laten zien dat we een stuk verder zijn”, aldus de jongeling, die zijn ervaring in Stadio Olimpico meenam. ”Het voordeel was dat we veel verbeterpunten hadden en van dit konden leren.”

Naast de prestaties van de ploeg zelf, had Hartman ook nog aandacht voor Het Legioen, die voor ‘extra energie’ zorgden. ”Nergens in de wereld vind je deze sfeer. Die magie? Die begrijp je vooral als je op het veld staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *