Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Mooie plannen voor me bij PSV, misschien word ik trainer van het eerste’

Voormalig voetballer Theo Lucius heeft ambities als trainer. In het verleden kwam hij o.a uit voor zowel PSV als Feyenoord. Hij is momenteel de trainer van PSV O18. Dat doet hij naar tevredenheid, want de Eindhovense club wil dat hij zijn proflicentie haalt.

“Dat is niet voor niets. Er liggen mooie plannen voor me bij PSV. Ik doe nu O18, dat wordt misschien Jong PSV, misschien het eerste. En anders elders. Ik wil het betaald voetbal halen. Waar ik kansen ga krijgen, ga ik ze pakken. Ik ben benieuwd waar mijn plafond als trainer ligt en heb er vertrouwen in dat het een behoorlijk niveau is.”

Lucius stelt dat hij steeds minder een feestbeest is geworden. “Ik ben anders gaan leven. Natuurlijk houd ik nog van een feestje, maar een stuk minder dan daarvoor. Ik leef nu om trainer te zijn en daar hoort een bepaald gedrag bij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *