Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Xavi Simons kan PSV recordsom opleveren

Als Xavi Simons doorgaat met zijn stormachtige ontwikkeling dan kan hij de hoofdprijs gaan opleveren voor PSV. Dit is de mening van sportmarketeer Bob van Oosterhout. Voormalig PSV-verdediger Stan Valckx is iets voorzichtiger.

Simons kwam afgelopen zomer naar PSV en ontwikkelt zich stormachtig in de laatste weken. Van Oosterhout is fan. “Maar ik kijk ook naar hem als marketeer”, zegt hij tegenover Omroep Brabant. “Dit is een speler die kleur geeft aan een elftal. Een ballerina, een kunstenaar op voetbalschoenen. Die af en toe kan toveren met de bal en dat doet met een jongensachtige uitstraling. Hij is niet groot en heeft een heerlijke babyface. Dat bedoel ik positief.”

Van Oosterhout sluit niet uit Simons het transferrecord van PSV gaat verbreken. Op dit moment is Hirving Lozano de duurste uitgaande transfer van de club, met een transfersom van ongeveer 45 miljoen euro. “Ik denk dat het bedrag voor Xavi hoger zal zijn”, stelt de sportmarketeer. “Mits hij zich zo blijft ontwikkelen.”

Valck durft zich nog niet aan zo’n voorspelling te wagen. Toch ziet hij ook dat een potentieel goudmijntje in huis heeft. “Ik denk dat we nog even moeten wachten om de vlag al uit te hangen. Hij heeft nog geen tegenslagen gehad. Maar ik denk dat aan de horizon wel iets moois verschijnt, ja.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *