Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Cillessen was in 2014 echt de boel aan het verzieken’

Gisteren werd bekend dat bondscoach Louis van Gaal doelman Jasper Cillessen niet zal meenemen naar het WK in Qatar. En volgens vele kwam dit als een verrassing binnen, maar niet voor recordinternational Wesley Sneijder.

Van Gaal legde uit dat Cillessen vanwege ‘vorm’ ontbreekt in de WK-selectie, maar wordt niet door iedereen geloofd. “Keepers zijn altijd een beetje aparte gasten, op zichzelf. Als hij niet speelt, geeft hij ook niet echt support aan de andere keepers. Ik ken keepers die dat juist wel doen. Die zijn collegiaal, dat is hij niet”, zegt Sneijder bij Veronica Offside.

Sneijder, die met Cillessen samen heeft gespeeld, denkt dat er meer aan de hand is. “Na de wissel tegen Costa Rica (Cillessen voor Krul, red.) was hij echt een beetje de boel aan het verzieken. Ze stonden op het punt om hem naar huis te sturen. Hij trapte tegen een bidon en belde naar huis, ging zijn familie zich ermee bemoeien”, zegt Sneijder.

“Hij verstoorde het groepsproces. Van Gaal wilde toen al ingrijpen en heeft dat verhaal nog op zijn netvlies staan. Hij moet niet zeggen dat hij uit vorm is, want dat is hij niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *