Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Rvc Ajax: ‘Wij hebben niet ingegrepen in transfers Vlachodimos en Ocampos’

De Raad van Commissarissen van Ajax heeft afgelopen zomer niet ingegrepen in de transfers van Odysseas Vlachodimos en Lucas Ocampos. Hier maakt Leen Meijaard melding van. Hij is de president-commissaris.

Ajax was met Benfica in onderhandeling over Vlachodimos en met Sevilla over Ocampos. Het beeld werd geschetst dat de rvc ingegrepen heeft. “Wij hebben niet ingegrepen”, zegt Meijaard op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, opgetekend door het Algemeen Dagblad.

Hoe zit het dan wel? “Soms sturen we de directie terug”, aldus Meijaard, bijvoorbeeld om het aankoopbedrag te hoog is. “Meestal blijft dat binnenskamers. Nu ligt het op straat en dan is het beeld: de raad van commissarissen heeft ingegrepen.”

Ajax haalde Vlachodimos uiteindelijk niet. Ocampos kwam wel, maar op huurbasis en niet voor de eerder afgesproken twintig miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *