Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

BREKEND: ‘Ronaldo niet meer welkom bij Erik ten Hag’

Erik ten Hag wil Cristiano Ronaldo niet meer terugzien bij Manchester United. Dit heeft de manager de clubleiding laten weten. Hij vindt dat de Portugees te ver is gegaan met zijn uitlatingen over hem en de club die hem betaalt. Hier ESPN melding van.

Ten Hag zou inmiddels een meeting gehad hebben met United-eigenaar Joel Glazer. De 52-jarige Ten Hag heeft daarin aangegeven dat Ronaldo wat hem betreft niet meer welkom is. Ten Hag zou teleurgesteld zijn in de snoeiharde uitspraken van de Portugees, die volgens hem geen respect heeft voor de club en de trainer.

De clubleiding lijkt het advies van Ten Hag ter harte te nemen, gezien men naar verluidt al bezig is om momenteel juridisch advies in te winnen hoe het moet omgaan met deze situatie. De 37-jarige Ronaldo heeft namelijk nog een contract tot het einde van het seizoen, waarmee hij een astronomisch salaris opstrijkt (640.000 euro per week).

Eerder meldde Metro al dat Manchester United een boete van minimaal 1,1 miljoen euro gaat opleggen vanwege wangedrag van Ronaldo. In een statement liet de club weten: “De club zal met een reactie komen als alle feiten zijn vastgesteld. Onze focus blijft op de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en het voortzetten van het momentum, het geloof en de saamhorigheid die wordt opgebouwd onder de spelers, manager, staf en fans.”

Ten Hag zette Ronaldo eerder al eens uit de selectie na het duel tegen Tottenham Hotspur. De aanvaller weigerde destijds in te vallen en beende vroegtijdig de catacomben in. Dat kwam sterspeler op een schorsing te staan van Ten Hag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *