Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord aast op type Berghuis of Sinisterra’

Feyenoord kroonde zich dit weekend tegen Excelsior tot winterkampioen. Trainer Arne Slot ziet in de komende periode een mogelijkheid om het team te versterken. De prioriteit lag eerst bij een nieuwe nummer zes maar daar heeft de oefenmeester momenteel andere gedachten over gekregen.

Slot wilde lange tijd een opvolger halen voor Fredrik Aursnes, die de overstap maakte naar Benfica. Daarvoor geldt Ramiz Zerrouki van FC Twente als belangrijke kandidaat, maar Slot vertelt in het Algemeen Dagblad dat de prioriteit misschien wel verlegt moet worden. “Als je de eerste maanden van het seizoen goed analyseert, kom je misschien wel tot de conclusie dat er nog meer behoefte is aan versterkingen in een andere linie.”

Het is slot opgevallen dat zijn aanvallers nauwelijks tot scoren komen. “Tegen Cambuur wonnen we de wedstrijd door een doelpunt van linksback Hartman. Tegen Excelsior maakten we wel vijf goals, maar vier doelpunten van de middenvelders Kökçü en Szymański.” Volgens Slot ontbreekt er dan ook een bepaald type speler in zijn ploeg. “Ik heb het misschien al te vaak over spelers als Berghuis en Sinisterra gehad, maar jongens die uit het niets doelpunten kunnen maken hebben we nog niet.”

De oefenmeester zou dan ook graag zo’n type speler naar Feyenoord willen halen, maar denkt dat de Rotterdammers dan wel flink de portemonnee moeten trekken. “Dan ga je misschien al richting de tien miljoen, vrees ik. Als ik even niet puur als trainer van Feyenoord praat, zeg ik: als je vier buitenspelers zelf onder contract hebt en twee spitsen liggen eveneens langdurig vast, ga je dan in die linie toch nog iemand huren of kopen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *