Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Chelsea wil Memphis naar Stamford Bridge halen’

Het Engelse Chelsea zou overwegen om deze winter Memphis Depay over te nemen van FC Barcelona. Hier maakt het Engelse medium The Sun melding van.

Hij was de afgelopen transferperiode hard op weg naar de uitgang bij FC Barcelona. De aanvaller van het Nederlands elftal kwam overeen met de Catalanen dat hij gratis kon vertrekken. Onder meer Juventus en Chelsea toonde interesse, maar van een transfer kwam het niet.

Laatstgenoemde lijkt nu hernieuwde interesse te hebben in de aanvaller, mits hij een goed WK draait. Depay kwam dit seizoen maar mondjesmaat in actie bij FC Barcelona. In eerste instantie zat de aanvaller veel op de bank, maar toen hij weer aan spelen toekwam raakte de spits geblesseerd bij Oranje.

Komende maandag staat het duel met Senegal op het WK in Qatar op het programma. Dat lijkt nog te vroeg te komen voor Depay, maar de kans dat de spits aan de aftrap verschijnt is aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *