Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax en PSV azen op komst van Rick Karsdorp’

Rick Karsdorp mag deze winter vertrekken bij het Italiaanse AS Roma. Trainer José Mourinho heeft het helemaal gehad met de vleugelback. En naar verluidt zien Ajax en PSV de komst van hem wel zitten.

Onlangs schoot Mourinho volledig uit de bocht toen hij over ‘een verrader in zijn selectie’ begon. De Portugees noemde geen namen, maar al vrij snel werd duidelijk dat het over Karsdorp ging. “De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen. Een fout hoort bij het spel, maar ik had zestien spelers op het veld en vond er één niet leuk”, zei Mourinho na een remise tegen Sassuolo over de oud-Feyenoorder.

Volgens de Corriere dello Sport wil Mourinho Karsdorp nu ‘gewoon’ weer mee gaan nemen op trainingskamp naar Japan, maar de uitspraken van de coach hebben er toe geleid dat Karsdorp niet eens meer veilig was in zijn eigen huis; met zijn gezin sloeg hij op de vlucht voor boze hooligans die de woorden van Mourinho als waarheid aannamen.

De Italiaanse krant weet dat Juventus, Milan, Bologna, Olympique Marseille en Olympique Lyon geïnteresseerd zijn, maar ook een terugkeer naar Nederland zou door Karsdorp zelf niet uitgesloten worden. Oude liefde Feyenoord heeft met Lutsharel Geertruida al een prima rechtsback, maar Ajax en PSV lijken best baat te kunnen hebben bij een eventuele komst van Karsdorp. Ook AZ is al voorzichtig genoemd. Roma wil enkel meewerken als het een permanente verkoop óf huur met verplichte optie tot koop betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *