Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Liverpool en Juventus azen op Mohamed Kudus’

Morgen speelt Mohamed Kudus met Ghana zijn eerste wedstrijd op het WK in Qatar. De middenvelder hoopt te schitteren voor zijn land, en hoopt ook andere clubs te kunnen overtuigen met zijn spel. Een transfer lijkt te lonken…..

Volgens buitenlandse media zal Kudus tegen Portugal worden bekeken door scouts van Premier League-gigant Liverpool. The Reds speelden dit seizoen in de Champions League al tegen Ajax, dat tweemaal een maatje te klein bleek. De Ghanees scoorde zelf nog wel op Anfield.

Manager Jürgen Klopp is naar verluidt zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Kudus. Om die reden heeft de club scouts naar de WK-wedstrijd van Ghana gestuurd. Mocht de middenvelder annex aanvaller opnieuw vlammen, dan kan dat zomaar leiden tot een concreet bod uit Liverpool.

Kudus staat er fantastisch op in het buitenland. Vanuit de Premier League worden ook Tottenham Hotspur en Everton genoemd als opties, waar AC Milan en Juventus vooral de Serie A vertegenwoordigen. Ook het Duitse Borussia Dortmund heeft interesse getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *