Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ronaldo maakt Portugal helemaal niet beter’

Portugal wist gisteren met Cristiano Ronaldo is de punt van de aanval met 3-2 te winnen van Ghana. Hij was verantwoordelijk voor het scoren van een strafschop maar niet iedereen was onder de indruk van zijn prestaties. Volgens presentator Jan-Joost Volgens Van Gangelen was Ronaldo een bron van ergernis binnen het elftal van Portugal.

“Het is natuurlijk heel knap dat hij op zijn vijfde opeenvolgende WK een goal maakt”, prees Van Gangelen Ronaldo bij het programma WK-Praat. Maar de presentator vindt eigenlijk dat de 37-jarige aanvaller niet meer moet worden opgesteld. “Ik vind alleen dat hij bij de rest van het elftal belangrijke spelers zoals Rafael Leão op de bank houdt. Dat doet natuurlijk de bondscoach, maar hij is wel de grote man om te passeren.”

Ronaldo kreeg zoals verwacht een basisplaats en brak de ban voor Portugal door een penalty te benutten. Toch vond Van Gangelen de aanvaller een slechte wedstrijd spelen. “Ik vond hem ook echt slecht in de eerste helft. Hij had slechte aannames en eigenlijk maakte hij Portugal helemaal niet beter. Daarna maakte hij een schwalbe, want het was honderd procent geen penalty. Ik vond hem gewoon vervelend.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *