Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Andre Onana verlaat WK per direct na conflict met bondscoach

Andre Onana heeft zijn biezen gepakt en komt op dit WK niet langer uit voor Kameroen. De sluitpost hoorde vandaag dat hij niet zou gaan spelen tegen Servie en voor hem was dat een reden om uit de selectie te stappen. Dit weet de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano te melden.

De transfergoeroe schrijft op Twitter ‘dat hem verteld is’ dat Onana geen onderdeel meer uitmaakt van de Kameroen-selectie wegens een discussie met bondscoach Rigobert Song. De keuzeheer van het Afrikaanse land zou de keeper gevraagd hebben op een ‘meer traditionele wijze’ te keepen.

Naar verluidt had Onana hier geen boodschap aan en vertelde hij Song op zijn beurt vast te houden aan zijn eigen stijl. Van die houding zou Song vervolgens niet gediend geweest zijn, waardoor Onana uit de selectie is verwijderd. Het is nog niet duidelijk of het toernooi van de Internazionale-sluitpost er daardoor nu al opzit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *