Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Mohamed Kudus gaat een hele grote speler worden’

Mohamed Kudus is flink op dreef voor zijn land Ghana op het WK in Qatar. Gisteren tegen Zuid-Korea maakte de middenvelder van Ajax nog twee doelpunten en dat kan hem op flink wat lof rekenen.

Kudus kopte Ghana naar een 2-0 voorsprong en schoot ruim twintig minuten voor tijd de 3-2 tegen de touwen. Bondscoach Otto Addo is lovend over diens smaakmaker: “Hij is een goede jongen die één tegen één heel snel is en beschikt over spelintelligentie. Hij moet wel verdedigend wat meer werken, maar is op weg om een hele grote speler te worden.”

Aanvoerder Andre Ayew is het eens met zijn bondscoach. “Ik wist dat al, Ghana weet het nu en de hele wereld zal het weten. Er gaat nog heel veel moois komen van mijn jongen”, aldus de teamgenoot van Kudus, die bij Ghana al zeven goals maakte in twintig interlands. Ook bij Ajax kan hij dit seizoen fraaie statistieken overleggen.

Zelf wilde Kudus niet met de eer strijken na zijn heldenrol. De Ajacied verklaarde: “Iedereen speelde op de toppen van zijn kunnen. Ik wil mijn teamgenoten bedanken, het was een collectieve prestatie. De energie is goed. We hebben er alle vertrouwen in en gaan met dezelfde mentaliteit en dezelfde intensiteit de volgende wedstrijd in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *