Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Schreuder blijft aan: ‘Moeten ons niet laten leiden door waan van de dag’

Ajax kan terugkijken op een zeer slechte eerste seizoenshelft maar toch blijft directeur Edwin van der Sar vertrouwen houden in de hoofdtrainer Alfred Schreuder. Hij mag ook na de winterperiode zijn kunstje laten zien in de Johan Cruijff ArenA.

Derde in de Champions League, veel puntenverlies in de competitie en drie punten achterstand op Feyenoord: Ajax leeft dit seizoen niet boven de stand en dat nemen veel supporters Schreuder kwalijk. In gesprek met Voetbal International stelt Van der Sar echter dat hij vertrouwen blijft houden. “We werken in een omgeving die heel competitief is, waar presteren bovenaan staat, dan hoort zoiets erbij. Dat heb ik als keeper bij Ajax meegemaakt, toen Louis van Gaal in zijn eerste halfjaar als hoofdtrainer hier zat in De Meer, en later ook in mijn huidige rol. Peter Bosz moest eruit toen hij bij Ajax net was begonnen. Erik ten Hag hetzelfde.”

“We moeten ons niet laten leiden door de waan van de dag”, vervolgt Van der Sar. “We moeten structuur zien, zorgen dat er handvatten zijn, dat we vooruit gaan en we zullen in de tweede seizoenshelft moeten gaan voelen dat dit er is. We hebben een drukke transferzomer gehad, waarin we veel spelers verloren, en ook veel vastigheden kwijt raakten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *