Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Marco van Basten nog niet klaar met idiote Argentijn’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Marco van Basten heeft zich afgelopen vrijdag verschrikkelijk lopen ergeren aan het gedrag van Argentinie. Onder meer de doelman van dat land moet het ontgelden bij ‘San Marco’.

In een wedstrijd die in de buurt kwam van de slag van Neurenberg was het Oranje dat uiteindelijk met lege handen stond. Na strafschoppen waren het de Argentijnen die aan het langste eind trokken, maar het spel van Oranje liet het overgrote deel van de wedstrijd ook te wensen over, iets wat Van Basten nog steeds jammer vindt. “Ik vind het treurig en jammer dat ze zo weinig initiatief hebben genomen”, aldus de analist bij de NOS.

Argentinië speelde met het mes tussen de tanden. “Die Argentijnen speelden op het randje. Zij hebben de boel opgefokt. Alle uitspraken van Louis van Gaal hebben ze ook in hun voordeel gebruikt”, vervolgt Van Basten, die van te voren al kon uittekenen dat het zo zou gaan. “Zo functioneren die landen. Het werd een gevecht.”

Eén man in het bijzonder viel Van Basten op. “Hoe die keeper (Martínez, red.) na een duel tekeer ging tegen Luuk de Jong, die hem niet eens aanraakte, heel vervelend is dat. Hoe achterlijk die reageert… Dan is het heel moeilijk om normaal spel te spelen”, besloot de analist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *