Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Telegraaf: ‘Ajax zet in op komst Andries Noppert’

Andries Noppert staat hoog op het lijstje van Ajax. Hier maakt De Telegraaf melding van. Alleen zijn ze niet de enige die strijden om zin handtekening.

Volgens de ochtendkrant is er ook interesse uit de Serie A en de Premier League. Onlangs werd ook al Real Betis Sevilla gelinkt aan de Oranje-international. Noppert liet eerder al weten pas na het WK over zijn toekomst na te willen denken. “Met een transfer ben ik nu nog niet bezig. We moeten kijken wat er allemaal gaat gebeuren. Ik laat het op me af komen.”

Mocht Ajax daadwerkelijk werk gaan maken van de komst van Noppert, dan bewandeld Jay Gorter mogelijk de omgekeerde weg. De Amsterdammers zijn bereid om de doelman te verhuren, maar willen hem niet definitief laten vertrekken. De keeper heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2025. Ook Heerenveen zou welwillend tegenover de komst van Gorter staan als Noppert vertrekt. Heerenveen-trainer Kees van Wonderen werkte eerder bij Go Ahead Eagles al samen met Gorter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *