Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Philipp Max op weg naar de Premier League’

PSV-verdediger Philipp Max staat voor een avontuur in de Premier League. Leeds United heeft namelijk interesse in hem. Hier maakt het medium Football Insider melding van.

Leeds United is dringend op zoek naar versterking voor de linksbackpositie. De Premier League-club heeft een vacature in het basisteam en denkt daarbij serieus aan de 29-jarige Max. Achter de schermen zou de clubleiding zelfs al werken aan een mogelijke deal met PSV.

Max heeft bij PSV nog een contract tot medio 2024. Naar verluidt is de Duitse verdediger een van de grootverdieners bij de Eindhovense club en daarom zou een miljoenenbod extra verleidelijk zijn. Voor Leeds zou diens salaris geen probleem zijn, zo luidt het vanuit Engeland.

Sinds de zomer van 2020 komt Max uit voor PSV. De Duitser beleefde een fenomenale start in Eindhoven en bleef daarna een vaste waarde, al ging zijn waarde voor het team gaandeweg wel omlaag. Mogelijk kan een transfer naar Leeds hem weer op het juiste spoor brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *